Vinforedrag

Kom med VINLANDET rundt i vinens vidunderlige verden – få muligheden for at smage på nogle af herlighederne. Få en interessant og oplevelsesrig “rundrejse” hvor vi bl.a. kommer ind på forskelle på lande, områder, druesorter og måderne at anskue vinifikation (vinfremstilling) og meget mere. Hvad er smageteknik? Hvordan kan man fuldende en smagsoplevelse af den enkelte vin? Masser af gode råd og tips til opbevaring, servering, mad og vin – og meget andet…

Alle smagninger arrangeres individuelt, dvs. at VINLANDET sammensætter et spændende program som tager hensyn til eventuelle ønsker om tema osv.
En typisk smagning indeholder 6-9 vine. Som deltager får man et smageskema med plads til egne kommentarer og notater.

Varighed: typisk 2-3 timer – men vinforedraget kan tilrettelægges efter arrangørens ønsker med hensyn til tid – f.eks. som et indlæg i et dagsprogram.

VINLANDET medbringer: Vine, smageskemaer og materialer. Det er også muligt selv at medbringe vine.

Arrangøren sørger for: Vinglas (gerne to til hver hvis muligt), vandglas samt isvand og gerne lidt brød eller. Lign.

Priser:

VINLANDET medbringer vine: Priserne afhænger af hvilket tema der ønskes.
Pris på vin er meget forskellige, derfor afhænger prisen af hvilke vine, som i hvilke vine som vælges til smagningen. Der beregnes ca. 10 pers. pr. fl. For tilbud kontakt venligst VINLANDET på mobil: 81 71 12 71 eller e-mail: vin@vinlandet.dk.​

VINLANDET kommer uden vine: (arrangøren sørger selv for vine): Honoraret er 3.000,00 kr. inkl. moms + transport efter statens takster + evt. bro/færgetakster. Honoraret dækker vinforedrag samt forberedelse.

Ved vinkurser m.m. hos arrangøren forespørg om pris.

Vinforedrag kan udmærket kombineres med mad.

Der er mange muligheder for at variere et tema til en vinsmagning, hvis du har forslag eller ønsker til tema er du som arrangør, finder vi også ud af dette.

Eksempler på temaer:

Lande: Vi sætter fokus på forskellighederne i et lands vinområder f.eks. Frankrig (Rhône, Bordeaux, Bourgne, Alsace osv.)

Områder: Vi dykker ned i et enkelt vinområde som f.eks. Toscana, Mosel eller Bourgogne, og kigger på havd der gør dette område specielt.

Druesorter: Vi skal kigge på druesorter, og hvad det er for specielle kendetegn, styrker og svagheder som de besidder.

Tysk Vin: Vi dykker ned i et sjælen af tysk vinproduktion. Snuser til vindistrikterne, vinmarkernes betydning og vinbondens håndværk.

Spiritus smagning: Jeg har afholdt langt over 100 spiritus smagninger, så vil med glæde tilbyde tema’er som Gin, rom, whisky, Bourbon, Cognac, snaps osv.​