Leveringsbetingelser

DAG-TIL-DAG FORSENDELSE

BEMÆRK VEDR. LEVERING TIL UDLANDET: Nedenstående leveringsbetingelser gælder kun levering i Danmark. For levering til udlandet, kontakt os da for tilbud inden ordreafgivelsen, eller afvent at vi tager kontakt til dig vedr. pris på levering efter din ordre er afgivet.

Hos Vinlandet sender vi din ordre samme dag som vi modtager den – blot du bestiller inden kl. 12.00. Bemærk, der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med meget travle perioder, som f.eks. udsalg og jul.
Vi sender alle indenrigsordrer (danske adresser ekskl. Grønland og Færøerne) med PostNord, fra vores lager.

Billig levering – mulighed for fragtfri!

Det koster kun kr. 80,- i fragt, og vi sender ordrer over 999,99 gratis.

Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer.

Sikker levering!
Vinlandet bruger PostNord og Danske Fragtmænd (større forsendelser) til vores indenrigs-leveringer, som vi har et mangeårigt samarbejde med. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket og overleveret til fragtmanden.

Alm. fragt i tidsrummet 8-16 (80,- gratis over 999,99)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så stilles pakken på et ønsket sted på din adresse – eller du vil blive ringet op af buddet på dit angivne telefonnummer. Har du bestilt mere end 59 flasker til levering, skal du – hvis ingen er hjemme ved levering – afhente pakken på nærmeste Danske Fragt-central de efterfølgende dage. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog på eget ansvar.

Erhvervslevering i tidsrummet 8-16 (80,- gratis over 999,99)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

AFHENTNING – GRATIS UANSET ORDRESTØRRELSE