fbpx

Basso Racing

Det er også vigtigt for os i Vinlandet at deltage og støtte forskellige formål, så vi aktivt er med til at gøre allesammen’s hverdag lidt sjovere. Det gør vi blandt andet ved at støttet det unge supertalent i Speedway Benjamin Basso. Benjamin lærte vi at kende igennem nogle glade vinsmagere, da vi først landede tilbage i Odense i starten af 2020. Sympatien for Benjamin og hans store talent og seriøse arbejde gjorde at vi fik lyst til at deltage i hans udvikling igennem Basso Racing-netværket.
Lige nu er Benjamin fast kører og meget overraskende 2’er på Fjeldsteds Superligahold, desuden har han netop kørt sit første løb for den engelske klub Poole Pirates. En meget spændende fremtid venter!

Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits er en af Danmarks førende professionelle Basketball teams. Holdet har i en lang årrække ligget i top-4 i Basketligaen.
Selvom Basketball ikke er en stor sport i Danmark er vi utrolig glade for at være blevet en del af dette fantastiske netværk, som altid har været stærkt og meget personligt.
Vi glæder os altid til at møde holdet og personerne bagved netværket – og så se en masse god basketball.

 

Få 10% rabat på dit første køb

(gælder ikke på tilbudsvarer)

Du skriver dig samtidig op til Vinlandets nyhedsbrev med spændende smagninger, nyheder og tilbud.